Vind 3000 kr til “gør-det-selv-forkælelse”

Image 6Om det er hjemmet eller dig der skal forkæles er egentlig lige meget – vi er i gavehumør, og vil gerne forkæle dig eller dit hjem – men du skal gøre det selv, for Elvvs er for rigtige gør-det-selv-folk, både mænd og kvinder. Man må yde før man kan nyde 🙂 Du har dog allerede nu bevist, at du gerne vil yde, for du har fundet vejen herind. Der er dog liiige et par skridt endnu.

Det du kan vinde er et gavekort på 3000kr. Du må selv bestemme om det er hjemmet der skal forkæles med et gavekort til Elvvs – eksempelvis hvis du har ventende boligprojekter der kunne bruge en økonomisk indsprøjtning – eller om det er dig og en anden, der skal forkæles med et gavekort på 3000 kr til fx et luksusweekendophold.

Det du skal gøre er

 • Følg os på Google+ og giv en +1 på det opslag, der har størst interesse for dig. Hvis flere opslag er interessante for dig som forbruger, giver du bare flere. Du kan vende tilbage til vores Google+ side her: https://plus.google.com/b/103953522146558135345/+elvvs/posts – og bare rolig, linket åbner i et nyt vindue, så du kommer hurtigt tilbage hertil.
 • Fortæl os i Facebook-kommentarfeltet nedenfor, om det er hjemmet eller DIG der skal forkæles. Fortæl hvilket projekt du skal i gang med derhjemme eller hvorfor du trænger til en omgang forkælelse og hvem du skal have med.

Vi trækker vinderen fredag d. 30. maj og vinder du gavekortet, svarer vi på din kommentar nedenfor, og du bliver kontaktet via Facebooks beskeder. Når du deltager giver du os lov til at kontakte dig via Facebook – til gengæld lover vi, at vi kun kontakter dig for at give dig din præmie.

Det er vigtigt at du svarer via Facebook kommentarfeltet – ellers kan vi ikke give dig besked, hvis du vinder.

Comments

 1. Ebba Jakobsen

  Har lige fået nyt køkken, min mand tog det hårde slæb, så han fortjener helt klart at blive forældet med lidt luksus!

 2. Ebba Jakobsen

  Vi har lige fået nyt køkken, det var en sej omgang, men mest for min mand, som tog det hårde slæb. Derfor fortjener han helst bestemt at blive forkælet med lidt luksus!

 3. Niels Juhler

  Skal bruges til en varmepumpe til udestuen

 4. Vi har meget få stikkontakter, så en autoriseret el-installatør der kan stå for at sætte nogle flere op står øverst på ønskesedlen 🙂

 5. inge merete hansën

  pengene skal klart gå til hjemmet – og så bliver jeg jo også forkælet!!! Det kunne være rart med lidt udendørslys. Jeg flyttede i hus for 2 år siden – herud på det mørke land. Det ville være rart med lidt udelys, så jeg kan se nøglehullet, når jeg låse mig ind.

 6. Johnny Niebling

  Det bliver helt klart mig der skal forkæles, da jeg skal holde min 60års fødselsdag med min familie og venner d. 29-05 . V h Johnny

 7. Susanne Petersen

  Det er min mand og jeg ser skal forkæles. Og nye dørhåndtag til huset
  Vi købte hus for snart 3 år siden.
  Først fandt vi råd og svamp i taget på skuret, så gik fyret og nu er alle dørhåndtag ved at falde af.

 8. Chrstian Guldmann Winther

  Det er mine akvarier og mig selv der skal forkæles 🙂 Min kommende nye lejlighed skal sættes lidt i stand og mine fisk skal have det bedre og lækrere omgivelser. Og så skal mine forældre os forkæles lidt, med lidt nyt grej på toiletet 🙂

 9. Vi er i gang med at renovere badeværelse i sommerhuset, så selvfølgelig er det sommerhuset som skal forkæles ekstra

 10. pia sroka

  Jeg skal have lavet nyt større køkken,Da min datter sidder i kørestol,så pengene skal helt sikkert bruges på dette,det vi har nu er gammelt og gået helt istykker,alt skal udskiftes. ♥

 11. Hvis jeg vandt, så skulle vores entre gøres færdig med loft/lys 🙂 Det ville glæde min kone… Smiler

 12. Det er hjemmet der skal forkæles hvis jeg bliver den heldige vinder. Vi skal have lavet badeværelse og wc, så gavekortet ville være kærkommen

 13. Lene Houmark Larsen

  Drømmen ville være at tage mine to drenge med på en dejlig weekend, hvor vi alle tre kunne blive forkælede og få en dejlig fælles oplevelse. Det ville være skønt at få lov til at overraske dem med sådan en lille tur og jeg er sikker på, at jeg vil vinde en masse guldpoint hos dem.

 14. Anne-Lise Dragmose-Hansen

  Det ville være dejligt med et gavekort til mig selv idet jeg lige har fået ny tørretumbler – og kunne godt trænge til noget afslapning .

 15. Anni D. Andersen

  Kunne godt tænke mig at få lavet bedre udendørsbelysning

 16. mette øvlisen

  Præmien skal helt sikkert bruges til en varmepumpe !

 17. Pia Vestergaard

  Det skal være hjemmet, som skal have lidt forkælelse. Er ved at renovere to badeværelser, så 3000 kr. ville gøre rigtig godt der. :o)

 18. Allan Schmidt

  Badeværelset skal totalrenoveres, så det vil være en god hjælp til det.

 19. Reza Ismaili

  Jeg har købt et hus og skal fixe noget elektronik i huset, derfor skal vores hus forkæles med gavekortet. 🙂

 20. Cherise Og Dejan

  Hvis jeg vinder skal kæresten forkæles med og få installeret en opvaskemaskine eller en oplevelses gavekort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *