Til kamp mod bakterierne

Antibakterielle kontakterNår man ser bort fra penge, er lys- og stikkontakter den største synder, når det gælder spredningen af bakterier og vira.
Det har Schneider Electric valgt at gøre noget ved.

De populære kontakter fra Lauritz Knudsen er derfor kommet i en ny udgave med et antibakterielt lag, som dræber de fleste sygdomsfremkaldende bakterier.

Kontakterne er blevet testet på Rigshospitalets Infektionshygiejniske enhed, og den usynlige og bakteriedræbende lak viser sig særdeles effektiv, og har allerede indenfor 15 minutter dræbt langt de fleste bakterier. Lakken er uskadelig for både mennesker og miljø, og effekten holder i hele kontaktens levetid, oftest op til 30 år.

Kontakterne er, pga. Lauritz Knudsens simple klik-system, lige til at udskifte. Det kræver ikke professionel hjælp og yderligere udgifter.

Antibakterielle kontakter til institutioner og sundhedssektor

Antibakterielle kontakter fra Lauritz Knudsen kan bruges i private hjem, men har vist sig særdeles effektive i fx. børneinstitutioner og sundhedssektoren, hvor risikoen for sygdomsspredning er stor. Nedenfor kan ses to videoer, fra hhv. en børnehave og fra sundhedssektoren.

Er du interesseret i at købe og installere antibakterielle kontakter, kan du kontakte Elvvs, så hjælper vi dig på vej. Du kan også gå direkte til shoppen og se de store udvalg af LK kontakter med antibakteriel belægning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *