Tidens Trends – Belysning i hjemmet 2014

Vi er blevet spurgt til tidens trends indenfor belysning. Vi har sat vores egen ekspert indenfor bolig og modetrends på sagen, og tendensen er klar: Skandinavisk enkelthed i et retroperspektiv. Kodeordene er rene, enkle linjer med et strejf af halvfjerdsermode.

Vi har kigget på belysning i hjemmet og fundet en række lamper, som vi kan anbefale til danske hjem med styr på boligstilen.

Trends belysning 2014

Verner Panton – Globe

Det enkle, lette og lyse design matcher i høj grad det karakteristiske lys, vi har her i Norden. Denne lampe er perfekt både som belysning over spisebordet eller som frithængende pendel, et sted i boligen hvor der både ønskes god belysning og smagfuld dekoration. Denne lampe fortjener en æresplads i hjemmet.

 

nordlux arkiNordlux – Arki

Enkelt design der kan anvendes overalt i boligen. Fås i afdæmpede farver (Hvid, sort og galvaniseret) samt retrofarverne lime og lilla. Desuden fås den som væglampe, bordlampe, gulvlampe og havelampe.

 

Nordlux NexusNordlux – Nexus

Rent og enkelt design med en rå udstråling. Fås som pendel, væglampe og bordlampe og i farverne sort, hvid og grå samt crome og børstet stål, hvis man ønsker et mere “industrielt” udtryk.

 

PH-vaeg-udendors---kobber--louis-poulsen-lampemesteren.dkLouis Poulsen – PH væglampe kobber

Den går altså aldrig af mode, og derfor er vi nødt til at tage den med her – igen. Særligt kobberudgaven matcher den nordiske natur og så er det bare en stilfuld lampe der klæder både nye som gamle huse. Overfladen er ubehandlet, hvilket betyder at lampen med tiden vil få den smukke kobber-iring.

 

Norlux HelixNordlux – Helix

Smukke og enkle udendørslamper. Rene linjer og lavet i et materiale der matcher det tiltider barske nordiske vejr. Lampen fås til både vægmontering og nedgravning og i hhv. galvaniseret stål og corteen plast (“rust”)

 

Vi har hos Elvvs et meget stort udvalg af Nordlux lamper, der er skabt med det ene formål at matche ind i de nordiske hjem. Design og miljø er i højsædet, så her er der rigtig god mulighed for at være med helt fremme når det gælder både trends indenfor belysning og miljøansvar.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *