Sommer på terrassen

Efter en lang og mørk vinter hungrer langt de fleste danskere efter at komme ud i lyset og gerne også varmen, men den danske sommer kan godt lade vente på sig, og når den er her, er den ikke altid til at regne med. Men dette behøver ikke stoppe dig fra at holde sommer på terrassen.
terrassebillede

Hos ELVVS har vi en række produkter, der kan forlænge både aftener og hele sæsonen på terrassen – for vi elsker de hyggelige stunder ved grillen, og når mørket falder på og stjernerne tændes, er det dejligt at blive siddende og nyde hyggen og gode venners selskab.

Terrassevarmer

I forår og sensommeren kan temperaturen på terrassen godt være følsom fordi temperaturen ikke er så høj som om sommeren. Så snart der falder skygge på terrassen falder temperaturen og det kan være svært at nyde at sidde udendørs. De fleste bruger terrassevarmere til at forlænge aftenerne på terrassen, men du kan også sagtens forlænge sæsonen, hvis du bruger terrassevarmeren så snart solen ikke længere står direkte på terrassen. Vi har et stort udvalg af elektriske terrassevarmere og terrassevarmere til gas, både væghængte til den lille terrasse, loftmonterede til den overdækkede terrasse eller fritstående i alle udformninger, både de traditionelle og de mere skulpturelle, der ikke bare varmer, men også smykker din terrasse.

Terrasserenser

Når du her i foråret gør terrassen klar til de mange timer udendørs, kan det være en god ide at rense fliserne for mos og alger der har sat sig over efterår og vinter. Der kan også være fedtrester eller pletter fra sidste sommers grillaftener tilbage på belægningen. Her er det nemt at fjerne skidtet med en højtryksrenser. Det er dog meget vigtigt, at vinklen på strålen i forhold til fliserne ikke overstiger 30 grader, da du så risikerer at spule fugesandet mellem fliserne væk. Hos ELVVS har vi en speciel terrasserenser med at stort hoved, som du blot kører hen over fliserne, og så fjerner den skidtet for dig uden at fugesandet skylles væk. Så kan du hurtigt nyde friske og rene fliser når du slapper af på terrassen.

Smuk stemningsbelysning

Der er ikke noget som fakler og levende lys på terrassen. Det understreger den hyggelige stemning. Men så blæser lysene ud ved et vindpust eller går ud i en lun sommerbyge og har man børn der leger i haven er det levende lys til fare for dem. Hos ELVVS har vi et sæt små genopladelige LED lamper til haven med det samme varme lys som levende lys. Sættet består af 12 små lamper i matteret glas, der lader op i en dockingstation i 10 timer og derefter kan lyse trådløst i op til 24 timer, der hvor du ønsker, de skal være i haven. Lamperne er desuden geniale til brug på fx campingpladser, hvor brug af åben ild er forbudt. Med LED sættet kan I stadig på en hyggelig og stemningsfyldt belysning.

Hos ELVVS glæder vi os til sommeren og vi ønsker alle vores kunder en lang og dejlig sommer med masser af hyggelige stunder udendørs sammen med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *