Slip for hvepse og insekter

hveps-i-blomstVi har haft en usædvanlig tør juli måned med kun 19 mm vand og meget høje temperaturer. Det betyder at insekter som myg og hvepse er tørstige, og derfor kan blive aggressive til stor gene for os mennesker, når vi opholder os udendørs.
Men også dyrene plages af de mange insekter, både vores husdyr og dyrene i staldene.

August måned er ofte højsæson for insekter som myg og hvepse. Hvepsene går ikke direkte efter menneskene, men tiltrækkes af sødlig duft. Derfor oplever man ofte, at hvepsene bliver ved med at sværme omkring personer. Det er fordi de opfanger en sødlig duft, og derfor leder efter mad. Når de stikker er det ikke for at drikke eller spise, men fordi de føler sig truet. Derfor stikker de i selvforsvar.

Myggene derimod stikker, for at suge blod. Ligesom hvepsen tiltrækkes de af et bestemt duftstof, som nogle mennesker er i besiddelse af. Det er derfor nogle mennesker altid bliver stukket, mens andre aldrig får et myggestik.

Insekter som myg og hvepse er generende for livet udenfor. Når nu vejret er til det, vil man gerne være udenfor, uden at føle sig som jaget vildt og frygte for, at børn og voksne bliver stukket.

Det findes der heldigvis råd for med en insektdræber. Hos Elvvs har vi et rigtigt fint udvalg af insektdræbere, der kan hjælpe dig og din familie gennem sommeren, uden alt for megen kløe og smerte. Her kan du købe en billig insektdræber, der nemt skaber ro på terrassen eller du kan købe en lidt større model, eksempelvis til brug i stald eller lade – eller hvis du bare har rigtigt mange insekter.

En Insektdræber er nem og hygiejnisk at bruge – lige til at sætte i stikkontakten og de døde insekter tømmes let ud.

Vi har desuden en smart myggeskræmmer, som hjælper Jer, når myggene er trukket indendørs. Myggeskræmmeren sættes direkte i en stikkontakt, og udsender en højfrekvent lyd, som ikke kan høres af mennesker, men som myggene registrerer og anser som en trussel, og derfor forsvinder igen.

Vi håber, at dette kan hjælpe Jer gennem resten af sommeren uden for mange stik og kløe, så I i stedet kan nyde livet i haven og på terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *