Retrostil påvirker elartikler

Retrostilen har gjort sit indtog. Det der var moderne tilbage i 70’erne, men også før, er supermoderne igen i dag. Det gælder særligt i tøjmoden men også i boligen. Der er ikke grænser for hvor mange forskellige boligtekstiler og andet interiør du kan få i retrostilen. Hvis du går i tænker på at friske boligen op eller alligevel har gang i en større renovering eller nybyg, så har du nu også mulighed for at føre retrostilen ind i boligens små detaljer, så som ledninger, kontakter og belysning.

Den store danske producent LK, tilbyder den perfekte stikkontakt i retrodesign, og markedet for stofledning boomer også her i starten af 2011. Der findes så mange små finesser og detaljer, der understreger denne retrotendens. At det kun er din egen fantasi og formåen der sætter grænserne. Og økonomien, selvfølgelig, for det er jo et spørgsmål om at stoppe på et tidspunkt.

Der er også nogle tv-producenter, der er begyndt at markedsføre deres produkter i retrostil. Den nyeste teknik i et look fra da vores forældre var unge. Der er dog ikke rigtigt nogle der endnu har markedsført hjemmebiografsystemer i retrostilen, så video, dvd, blu-ray og surrondsounden må du gemme væk i skabet, så det ikke forstyrrer stilen. Hvis du vælger denne løsning, kan det være en rigtig god ide med en elspareskinne, der sørger for, at alle de elektriske apparater der er tilsluttet dit tv, automatisk slukker, når du slukker for fjernsynet. Det er dumt at lade dvd’en bruge strøm i flere døgn, fordi du ikke kan se, at den er tændt inde i skabet. Det er et unødigt forbrug af strøm og penge, og der skal ikke mange glemte nætter til, før en elspareskinne er betalt hjem.

Prøv at google ”retrodesign” og en hel verden af inspiration til din bolig åbner sig. God fornøjelse med din nye stil.

Filed under El

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *