Mobil airconditionanlæg

Se alle mobile airconditions i vores shop – klik her

Den største fordel ved mobil aircondition er helt klart, at den kan flyttes derhen, hvor behovet for køling af et rum er størst, for eksempel i et soveværelse, et hjemmekontor eller en solstue.

Kvaliteten af en moderne aircondition er i dag så høj, at man kan forvente et driftsikkert og stabilt airconditionanlæg, uanset om man udelukkende ønsker køling eller en kombination af køling og affugtning.

Herudover har nogle mobile airconditionanlæg yderligere funktioner, som ventilation og luftrensningsfunktioner, og nogle modeller har en særdeles handy og funktionel fjernbetjening, som giver direkte adgang til det enkelte anlægs automatik.

Uanset, hvad man vælger, er mobil aircondition en rigtig god mulighed, når arealet, der skal betjenes ikke er for stort og ikke kræver konstant luftkonditionering eller affugtning.

Alt efter behov, kan man vælge mellem forskellige modeller med forskellig kapacitet, og da markedet for mobil aircondition i dag er både stort og omfattende, er det nemt at finde frem til præcis det anlæg, som dækker éns behov.

Med de varme forårs- og sommermåneder, som vi har oplevet gennem de senere år, er der ingen absolut tvivl om, at efterspørgslen på kvalitets anlæg vil stige støt. I vores shop forhandler vi mobile airconditionanlæg fra førende producenter.

Comments

 1. Niels, Jyllinge

  Vi har en stor udestue på 50KVM som vi ønsker at kunne nedkøle efter behov. Vi vil gerne have en mobil aircondition, da det kunne være rart at have mulighed for at flytte den til et andet rum. Hvilken model vil i anbefale os?

  1. Michael

   Hej Michael

   Tak for dit indlæg.

   Vi vil anbefale disse modeller i mobile klimaanlæg – http://www.elvvs.dk/articlelist.3418

   Med venlig hilsen

   Michael Larsen
   Netsalg El&VVS ApS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *