LK FUGA stikkontakter

Se alle LK stikkontakter i vores shop – klik her

FUGA stikkontakter fra LK hører til blandt de absolut bedste på markedet. Her får man både æstetik og funktionalitet af en rigtig god og holdbar kvalitet.


Lauritz Knudsen er en af giganterne indenfor elartikler, intelligente systemer og kvalitetsløsninger indenfor kommunikation og data. Der er dog ingen tvivl om, at FUGA serien er en af de absolutte klassikere, som har et stort publikum både herhjemme og internationalt.

LK FUGA serien omfatter stikkontakter, afbrydere, lysdæmpere og rammer, som kan kombineres på kryds og tværs, og her får man virkelig valuta for sine penge. FUGA stikkontakter er fremstillet i et enkelt og tidsløst design, der forener 3 elementer, nemlig æstetik, funktionalitet og brugervenlighed.

Efter at have været så mange år på markedet, er seriens rene linjer stadig en af de bedst sælgende stikkontakter overhovedet. LK FUGA stikkontakter leveres i farverne hvid, lysegrå, koksgrå og stålmetallic, og det giver mange åbenlyse fordele, når der skal indrettes.

Lauritz Knudsen sidder i dag på ca. 95% af markedet for stikkontakter i Danmark, de resterende 5% udgøres af mindre producenter, så det vidner om en usædvanlig stærk position, som kun er mulig på grund af den fantastiske kvalitet. Se det store og meget spændende FUGA program her i webshoppen.

Relevante links:

>> LK.dk

Filed under El

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *