Living by Danfoss – Den smarte opvarmning

Danfoss livingEr du interesseret i at spare på varmeudgifterne, styre rumtemperaturerne optimalt efter dine og din families behov? Så er Living by Danfoss-termostaterne lige noget for dig. Her får du flotte og intelligente termostater, der selv skruer ned, når du lufter ud. De reagerer hurtigt på op og nedskruning af temperatur og overopvarmer derfor ikke.

Danfoss har lavet tre produktlinier, så du nemmere kan foretage det perfekte valg til netop dit behov og din økonomi.

Living Design
Termostaten forener elegance med funktionalitet, den sørger for den perfekte rumtemperatur og passer perfekt ind i alle rum. Det er markedets mest elegante radiatortermostat og fås i hvid, krom, inox og sort.

Læs mere om Living design her: http://blog.elvvs.dk/danfoss-living-design

Living Eco
Den mest energirigtige løsning til styring af varmeforbruget. Termostaten kan tilpasses til dine behov og har flere smarte funktioner, såsom åbent vindue-funktion, ferie-funktion og tidsstyrings-funktion.

Du kan læse mere om Living Eco her: http://blog.elvvs.dk/danfoss-living-eco

Living Connect
Den ultimative løsning til fuld kontrol af indeklimaet i dit hus. Connect-radiatortermostaterner arbejder trådløst sammen med Danfoss Link, hvilket giver de bedste muligheder for varmestyring i hjemmet.

Der er meget mere information om Living connect her: http://blog.elvvs.dk/danfoss-living-connect

Så er du økonomisk/klima bevidst, men ikke vil gå på kompromis med udseende og brugervenlighed? Så er Living by Danfoss, det helt rigtige valg.

Har du erfaringer med den nye serie termostater fra Danfoss, er vi meget interesserede i at høre mere om din vurdering af dem. Skriv en kommentar og del din viden med andre interesserede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *