Kender du Prismatch?

Finder du en vare billigere end her hos ELVVS, så matcher vi som minimum prisen. Vi giver oven i købet 5% yderligere rabat på el-artikler. På VVS-artikler matcher vi prisen. Læs her, hvordan du får de gode priser.
Prismatch hos ELVVS
Du kender sikkert den ærgrelse, der følger med, når du finder en vare, du netop har købt, billigere i en anden webshop. Den ærgrelse vender vi her hos ELVVS til glæde med konceptet Prismatch.

5% rabat på el-artikler

Finder du en el-artikel billigere hos en af vore konkurrenter, så skal du blot klikke på Prismatch-knappen på varen, indsætte linket til konkurrentens side med denne vare og herefter trykke ”ok”. Læg derefter varen i kurven og foretag købet, som du plejer. Så giver vi yderligere 5% rabat i forhold til konkurrentens pris.

Prisen matches på VVS-artikler

På VVS-artikler matcher vi prisen. For at benytte Prismatch er fremgangsmåden her den samme som ved el-artiklerne. Klik på Prismatch-knappen på varen, indsæt linket til varen hos konkurrenten og tryk ”ok”. Herefter lægger du blot varen i kurven og foretager købet, som du plejer. Så sørger vi for, at prisen bliver matchet.

Fælles for brug ved begge typer vareartikler er, at linket efterfølgende tydeligt vil fremgå i din varekurv og på din ordrebekræftelse. Derefter matcher vi prisen og retter ordrebeløbet, inden vi trækker beløbet på dit betalingskort.

Hvordan ved jeg, om det er EL eller VVS?

Er du i tvivl, om du er ved at købe en el- eller vvs-artikel, så kan du altid lure det på varenummeret. Alle vores vvs-artikler er udstyret med varenumre på ni cifre, og el-artiklers varenumre er på ti cifre.

Hvad skal der til for at jeg kan bruge Prismatch?

Der er blot tre simple regler, som skal være overholdt, for at du kan benytte Prismatch hos os:
• Varenumrene skal være identiske
• Konkurrenten skal være en dansk, aktiv detail netbutik
• Prismatch gælder kun ved ordreafgivelse, hvor linket til Prismatchet står på din ordrebekræftelse

Forbehold

• Vi tager forbehold for specialtilbud og kampagnepriser
• Vi tager forbehold for, hvis leverandøren har prissat varen forkert
• Prismatch kan ikke benyttes på varer, som andre shops har volumebrænset, dvs. der er et max-antal, man som kunde kan købe
• Prismatch gives på dagsprisen for købet og kan ikke kombineres med andre rabatter

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 200 049.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *