Julegaveidéer fra Elvvs

woman-opening-a-christmas-present-310307098Julen står for døren, og med mindre du er en af dem, der er fremme i nissetræskoene, så mangler du stadig at købe en masse dejlige julegaver til familien. Vi har fundet en række produkter frem, som kunne være oplagte julegaveidéer, både til mænd, kvinder og teenagere – For vi har meget andet end blot el og vvs-produkter.

 

Husk at deltage i vores Facebook-konkurrence

om et gavekort på 500 kr til køb i shoppen.

Gaveidéer til mænd

  • En højtryksrenser er den snedige kvindes gave til sin mand. Med en højtryksrenser kan man få ham til at pudse vinduer, rengøre terrassen og havemøblerne, spule mos og alger af stakitter og vægge… Faktisk er det kun et spørgsmål om
  • Universal Fjernbetjening. Vi har et stort udvalg i fjernbetjeninger, der kan gøre hjemmeunderholdningen mere overskuelig. Med en universal fjernbetjening kan du samle alle stuens elektroniske enheder i én fjernbetjening.
  • Tilbehør til tablet og smartphone. Vi har et stort udvalg af lækkert tilbehør til iphone, Ipad, smartphones og tablets. Alt lige fra lækre cases, nødopladere, holdere, kabler, adaptere osv.

Gaveidéer til kvinder

  • Digital Fotoramme med kalender. Læg alle de flotteste billeder ind i rammen, så de kan vække glæde hos hustruen, mor eller mormor. I rammen gemmer sig en smart vejrstation og ikke mindst en smart kalenderfunktion, der holder øje med ugens aftaler.
  • Pude til nakkemassage. Hverdagens stress og jag kan hurtigt give spændinger i nakke og skuldre. Vi har et fint lille udvalg af effektive massagepuder og -apparater der kan få skuldrene tilbage på sin rette plads.
  • Anderledes og smart havebelysning fra Nordlux. Mobile lamper med spyd, fod eller krog, så du kan stikke dem i Jorden, der hvor I er, lade lampen stå på terrassen eller havebordet, eller hvad med at hænge lampen op i æbletræet?

Gaveidéer til teenagere

  • Bærbar højtaler – Smarte transportable højtalere, der kan tilsluttes din Smartphone med USB. Giver dig god lyd når du har brug for det.
  • Lækker computertaske til studiet. Vælg mellem smarte farver der bliver set eller de mere klassiske sorte. Udvalget er bredt, så der er noget for enhver smag.
  • Gaming Headset. Vi har et stort udvalg af headsets, både almindelige plugs, headset med mikrofon og ikke mindst lækre gaming headsets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *