Høj kvalitets radiator fra RIOpanel hos ELVVS

Hos ELVVS kan du købe flere forskellige RIOpanel radiatorer og RIO radiator 555 x 2 PK x 400 mm er med dobbeltkonvektor og fremstilles i koldvalset stålplade, som er i en helt speciel radiatorkvalitet og med en god tykkelse på 1,25 mm. Selve konvektor stålet har dog en tykkelse på 0,5 mm.

Vær opmærksom på at 555 x 2 PK x 400 betyder følgende:
555 = millimeter i højden
2 PK = radiatoren består af 2 plader – en for og en bag
400 = millimeter i bredden

RIOpanel er dansk produceret

Radiatorer af mærket RIOpanel produceres af jyske Ribe Jernindustri og de kendetegnes ved høj produktkvalitet via dansk design. Her er ikke noget med produktion i udlandet.

Ribe Jernindustri har eksisteret i over 160 år og har siden 1960 produceret og solgt radiatorerne og RIOpanel er sammen med Hudevad radiatorer nu firmaets kerneprodukter.

Specialbehandling med affedtning og fosfatering

Alle RIOpanel radiatorer, inklusive netop denne model, bliver specialbehandlet forstået på den måde at de udsættes for både affedtning og fosfatering.

En jernradiator affedtes altid grundigt inden den udsættes for grundmaling, og fosfatering beskytter radiatoren bedre mod korrosion samtidig med, at malingslag sidder bedre fast.

Tekniske specifikationer vedr. RIO radiator med dobbeltkonvektor:
Max. driftstryk: 10 bar
Max. vandtemperatur: 90 grader (celcius)

Efterfølgende dypmales de i en primer (grundmaling) og får en elektrostatisk pulverlakering og indbrænding ved 200 grader celcius.

Yderligere info om overflade finish på RIO radiator med dobbeltkonvektor

Farve: RAL 9010
Glans: 50

Du finder RIO radiatorer hos ELVVS her og denne specifikke radiator her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *