Guide: sikkerhed i hjemmet

Der skal ikke så meget til for at optimere sikkerheden i hjemmet. Ved hjælp af forholdsvis få produkter er det muligt at gøre éns hjem mere sikkert at færdes i, hvad enten man er stor eller lille.

Hvad man bør have i sit hjem, afhænger af flere forhold som f.eks. husstandens størrelse og sammensætning. Det er derfor altid en god idé at sætte tid af til at afdække de behov, man måtte have.

Der er meget interessant sikkerhedsudstyr at vælge mellem, og blandt de mest populære produkter er:

Førstehjælpskasser

Selv om man gør sit yderste for at undgå ulykker, kan man ikke altid undgå personskader i hjemmet. Det er derfor en god idé at have adgang til en førstehjælpskasse. Indholdet varierer i forhold til størrelse, men der vil oftest være hjælpemidler til at lindre diverse sår, burngel/brandsårsalve, øjenskyl, saks, engangshandsker, etc.

Find førstehjælpskasser her.

Røgalarmer

Fordelene ved røgalarmer er ikke til at overse: De kan redde dit og din families liv. Ved at vælge en røgalarm, der dækker dine behov kan du opdage røg, inden det går hen og udvikler sig til en brand. Vælg en røgalarm, der giver et signal, som både kan ses og høres.

Find røgalarmer her.

Vandalarmer

Undgå vandskader ved hjælp af en vandalarm, der advarer dig, når der registreres vand eller andre flydende væsker. Vandalarmer udløses, når en føler aktiveres, og du undgår oversvømmelse og skader, der kan være særdeles dyre at udbedre.

Find en vandalarm her.

Gasalarmer

Med en gasalarm er man sikker på at blive advaret om udslip af diverse former for gasser. Ud over at være særdeles brandfarlige kan gasser være direkte livsfarlige for mennesker og andre levende væsner, så der er tale om en alarmtype, som bestemt er værd at overveje.

Find en gasalarm her.

Kuliltealarmer

Undgå kulilteforgiftning, som er en af de hyppigste forgiftningstyper her i landet. Kuliltegasser kan hverken ses, lugtes eller smages, og det er derfor en god idé at sikre sig optimalt mod denne fare med en kuliltealarm.

Find en kuliltealarm her.

Brandtæpper

Med et brandtæppe kan du hurtigt og effektivt kvæle ild, så du undgår, at den udvikler sig til en egentlig brand med risiko for store skader.

Find et brændtæppe her.

Pulverslukkere

Vælg en pulverslukker af høj kvalitet og med høj slukningseffekt og gør dit hjem mere sikkert mod ild og evt. brand.

Find en pulverslukker her.

Tyverialarmer

Med en tyverialarm skaber du tryghed i din hverdag og gør det sværere for ubudne gæster at få adgang til dit hjem. Få max. beskyttelse – vælg den alarmtype, som dækker netop dine behov.

Find en tyverialarm her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *