Gør det selv gulvvarme

Se alle gulvvarme produkter i vores shop – klik her

Findes der noget mere behageligt end at sætte sine fødder på et dejligt, opvarmet gulv, når man står op? Med gulvvarme er det muligt at spare på varmeudgifterne, vel at mærke, hvis boligen er optimalt isoleret.

Der er mange fordele ved at installere gulvvarme i et nyt hus, men påtænker man at etablere det i et ældre, er det derfor vigtigt at foretage lidt research angående husets isoleringsmæssige stand.

Fordele ved gulvvarme er:

  • Nedbringer ofte varmeudgifterne
  • Fodkulden forsvinde
  • Astmatikere oplever ikke den samme belastning pga. støvpartikler, der hvirvles rundt i luften
  • Mere jævn opvarming

Husk når du selv vil lave gulvvarme
Det er forholdsvis enkelt selv at stå for at lægge gulvvarme, hvis man har den fornødne viden. Man skal dog huske, at det skal være en autoriseret elinstallatør, der slutter elvarmen til elinstallationen, og det er derfor en god idé allerede ved planlægningen at konsultere en sådan.

Det kan ikke betale sig at gå på kompromis med materiel, og det behøver man heller ikke, for i dag findes der så meget professionel materiel til yderst favorable priser. Hos Netsalg El & VVS finder du et spændende og omfattende gulvvarmeprogram, hvor du finder masser af kvalitets udstyr til etablering af gulvvarme.

Har du spørgsmål eller tilføjelser ang. gulvvarme, er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *