Gaveidéer til julen 2014 fra ELVVS

Christmas_presents_under_the_tree_(11483648553)Det er atter blevet den tid på året, hvor vi skal finde ud af, hvad venner og familie skal have i julegave. For nogle er det svært at finde på noget at ønske sig, og derfor kommer vi her med nogle forslag til inspirationskontoen.

Gaver til mænd

Topnøglesæt
For den ivrige gør-det-selv mand er værktøj altid populært, og er manden vild med at rode med bilen, så kan et topnøglesæt gøre lykke. Vi har topnøglesættene i flere prisklasser, så alle har en chance for at være med. Du finder vores udvalg af topnøgler her.

Tyverialarm
At sikre sit hjem imod indbrud er noget flere og flere gør. Derfor tilbyder vi også forskellige tyverialarmer. Julen er desværre ofte forbundet med indbrud i privatboliger, og derfor er netop denne gave altid aktuel. Du finder vores udvalg af alarmsystemer her.

Foto & video
Er gavemodtageren en ivrig fotograf, enten på hobbyniveau eller lidt mere professionelt, så er der næsten med garanti en god gave at finde i vores sektion for foto og video. Alt lige fra det klassiske etui til kameraet, og til det noget mere professionelle i form af studie-baggrunde tilbydes til gode priser. Find foto- og videogrej og tilbehør her.

Gaver til kvinder

iPhone case
iPhones er stadig et populært valg, når det kommer til smartphones. De er dog også stadig modtagelige for bump og stød, og mange har efterhånden prøvet at gå den tunge vej for at få skiftet glas i sin telefon. Med et etui til mobiltelefonen kan man gøre lige lidt mere for ikke at ende med en smadret skærm. Vi har et stort udvalg af forskellige iPhone cases, så det er bare om at vælge. Find en iPhone case her.

Radio- og TV-modtagelse
I takt med at vi bliver bedre til at bruge internettet, skulle man tro, at lysten til for eksempel at høre radio bliver mindre, men det er ikke tilfældet. Danmarks Radios kanaler har stadig godt fat i deres lyttere, og vi har blandt andet antenner, der kan sørge for at radio- eller tv-forbindelsen ikke går tabt. Find vores sektion om radio- og tv-modtagelse her.

Transportabel højtaler
At kunne få god lyd ud af eksempelvis sin telefon kræver en højtaler. Flere vælger de transportable af slagsen. Simpelthen for at kunne få lidt mere bund i lyden, og så for at kunne tage den gode lyd med sig. Og så gør det jo ikke noget, at de ikke koster en formue. Du finder de transportable højtalere her.

Gaver til teens/børn

Hovedtelefoner
At høre musik er noget mange kan lide. Problemet er bare, at ikke alle synes om det samme musik og navnlig skellet mellem børn og voksne kan her være lidt voldsomt. Her kan hovedtelefoner være meget praktiske. Jeres barn får en god lydoplevelse, og I slipper for at skulle råbe til hinanden. Find vores udvalg af hovedtelefoner her.

Bærbar HD
At kunne tage back-up af sine ting kan være ganske nyttigt. Derfor foreslår vi også en bærbar harddisk. Her kan jeres barn opbevare skoleopgaver, musik, billeder og meget mere. Skulle der så blive slettet noget på computeren ved et uheld, er det nemt at finde frem fra den bærbare harddisk. Find alle vore mobile storage-devices her.

Lys
Skal der laves lidt sjov ud af belysningen på børneværelset, så er en spejlkugle eller et stroboskop lige sagen. Det giver værelset det sidste pift. Vi har et stort udvalg af diverse lys til værelset, og du finder det lige her.

Billedrettigheder: Sergio Andres Segovia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *