Frostsikringskabler

frostsikringskabelVinteren står for døren i Danmark, hvilket også betyder at frosten nærmer sig med hastige skridt. Hvert år får mange hus- og sommerhusejere sig en grim overraskelse over at et vandrør springer og man pludselig står med vandskader over store dele af sit huset.


Er du hus- eller sommerhusejer og vil undgå denne ubehagelige oplevelse kan du med fordel frostsikre dine vandrør med et frostsikringskabel.
Hos elvvs.dk har vi frostsikringskabler i længder mellem 2 og 25 meter. Fælles for alle varmekablerne er at de er selvregulerende, hvilket vil sige at kablet selv tænder når vandrøret er for koldt.
Det vil sige at du kun bruger den energi der er behov for.

Sådan virker frostsikringskablerne:
Frostsikringskabler skal monteres på vandrørene under isoleringen. Isoleringen hjælper med at holde vandrørene holder på den varme frostsikringskablet afgiver.
Når vandrøret bliver for køligt, tændes kablet automatisk og varmer røret op indtil det har den ønskede temperatur.
Varmekablet regulere sig selv meter for meter, hvilket gør det enormt fleksibelt og energibesparende.
Det er en god idé at montere frostsikringskablerne med alu tape, da tapen kan hjælpe med at fordele varmen på vandrøret. Det er vigtigt at dække hele vandrøret med kablet, det er derfor fornuftigt ikke at købe et kabel der er en smule for kort. Det er netop derfor vi hos elvvs.dk forhandler frostsikringskabler i mange længder, så vi har kabler til alle vore kunders behov.

Se vores store udvalg af frostsikringskabler her: http://www.elvvs.dk/articlelist.1961

Har du spørgsmål om frostsikringskabler eller andre vvs relaterede ting, er du altid velkommen til at kontakte os. Efterlad gerne en kommentar og lad os tage en debat om frostsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *