Flot og elegant julebelysning fra Sirius

Sirius julebelysning kan købes hos ELVVSJulebelysning – det vil sige pyntning af hjemmet med lys indvendig og udvendig i julen – bliver mere og mere udbredt. Og det kan gøres fantastisk elegant uden at huset kommer til at ligne noget taget ud af filmen Fars Fede Juleferie.

Hos ELVVS finder du hele sortimentet fra Sirius, når det kommer til julebelysning. Dermed kan du pynte huset efter alle kunstens regler på en flot og elegant måde. Vi kan eksempelvis hjælpe med lysdekorationer, lyskæder og juletræ med smuk elektrisk belysning i.

Sirius samarbejder med dygtige danske top designere, som fx Lin Utzon og det kommer til udtryk i de gennemarbejdede design produkter, hvor ingen detaljer overlades til tilfældigheder uanset hvor ubetydelige de kan være.

Sirius juletræer i mange størrelser

De smukke Sirius juletræer ligner nærmest den ægte vare og kan købes i mange forskellige størrelser. Vi har dem højder fra 120 centimeter og op til 180 cm. Juletræerne leveres med ledning med lys og transformer. Ledningen er 8 meter lang, og du har således masser af lys i træet, ligesom ledningen uden problemer kan trækkes til nærmeste stikkontakt.

Et Sirius juletræ står rigtig fint ved din fordør og vil du have prikken over i’et, så prøv også en Sirius guirlande til dørens eller indgangens ramme. Det giver et fuldstændig fantastisk udtryk.

Lyskæder og lanterner

Er du mere til lyskæder eller lanterner, så kan Sirius også levere på dette. Prøv eksempelvis en flot batteridrevet lanterne i elegant og klassisk design eller LED lyskæder, som giver et helt fænomenalt udtryk. Det ligner et bølgende lystæppe.

Med Sirius’ julebelysning er alle lovmæssige godkendelser desuden på plads, og sættene er lavet så smart at de kan bygges sammen i serier og dermed udbygges.

Sirius arbejder ud fra en grøn energi filosofi, de forsøger at belaste miljøet mindst muligt og har Green Energy- mærket til at bevise det.

Sirius julebelysning er perfekt til både stue og have, inde og ude og du finder hele sortimentet lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *