Find det udstyr og tilbehør til din tablet og telefon som du mangler

Billigt tilbehør til IphoneHos Elvvs er vi lige så tossede med gadgets og elektroniske dimser som mange andre danskere, og vi ved, hvor tit man sår og har brug for en ekstra oplader, en holder til bilen eller et sikkert sted at opbevare tingene, så man passer på dem og forlænger deres holdbarhed. Vi ved også, hvor dyrt det er, at købe originalt udstyr og tilbehør, og vi har derfor valgt at have et stort sortiment af godt, men uoriginalt tilbehør til iphone, ipad og øvrige tablets og smartphones.

Vi har sammensat vores sortiment ud fra de behov vi møder hos vores kunder. Finder du ikke det du søger, er du derfor meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk – så ser vi, hvad vi kan gøre for at finde det du står og mangler.

Billigt tilbehør til Iphone

Hvis du er en af dem, der bruger din Iphone meget, kender du sikkert problemet med, at den pludselig er løbet tør for strøm, når du står og skal bruge den. Der må være mange der kender problemet, for et af vores mest solgte produkter, er nødoplader til Iphone, som du lader op og gemmer, og når din Iphone er løbet tør for batteri, tilslutter du bare batteriet, som så overfører strømmen til din telefon, og du har nu igen strøm til yderligere 15 timer.
Udover denne nødlader har vi rigtigt meget andet tilbehør og billigt udstyr til Iphone. Alt lige fra kabler til holdere, beskyttelsesfilm og covers. Kig forbi vores shop med Iphone tilbehør.

Udstyr til Ipad

I vores kategori med billigt tilbehør til IPad er vores mest solgte produkt opladere til bilen. Rigtigt mange bruger IPad’en i forretningsøjemed, og har brug for at oplade den på turen mellem to kundebesøg. Derudover har vi en lang række lækre sleeves, covers og tasker og udstyr til rengøring og beskyttelse, så du kan holde din Ipad lækker.
Stort udvalg af tilbehør til smartphones og tablets.

Billigt tilbehør til smartphones og tablets

Udover alt vores udstyr til Ipad og Iphones har vi også en masse udstyr og tilbehør til smartphones og tablets. Alt det du har brug for til den daglige brug, som holdere, højtalere, opladere, beskyttelsesfilm og særligt til Samsung Galaxy Tablet og telefon har vi meget udstyr.

Kig forbi vores shop og find det det mangler, og som er med til at gøre hverdagen lidt lettere uden det koster en formue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *