Danfoss Living eco

Danfoss living EcoLigesom det er tilfældet med living design og living connect termostaterne, er living eco en del af det unikke og meget spændende living by koncept, som Danfoss har udviklet, og som sætter helt nye standarder for termostater.

Spar på energien
Living eco termostaten er verdens mindste, elektroniske termostat og udover at være brugervenlig og praktisk, har den modtaget den anerkendte reddot designpris for fremragende funktionalitet og design.
Dét, som tiltaler de fleste, der vælger at montere living eco termostater i rummene, er dog nok det faktum, at der er tale om en energirigtig løsning, hvor der kan spares helt op til 23 % på energiforbruget, hvis man udskifter de gamle radiatortermostater med living eco.

Få styr på varmeforbruget
Det kan være svært at få helt styr på varmeforbruget. For langt de fleste af os skyldes det ikke mangel på god vilje, men ganske enkelt, at det er nærmest umuligt med de standardtermostater, som de fleste af os har i vore hjem.
Ved at erstatte dem med living eco termostater kan man egenhændigt selv styre, hvor stort forbruget skal være, for den kan tilpasses individuelle behov og det enkelte rum og kan indstilles, så man opnår den temperatur, som ønskes. Denne kan så ses på displayet på termostaten.
Der er dog mange andre fantastiske funktioner, som for eksempel ”åbent vindue-funktionen” og ”ferie-funktionen”, der er børnesikring og mulighed for at indstille termostaten til en ”komforttilstand”, hvor den fungerer som en almindelig radiatortermostat med en konstant temperatur.

Skræddersyet løsning – til individuelle behov
Netop fordi der er så mange praktiske funktioner at vælge mellem, kan living eco termostaten tilpasses de behov og ønsker, som den enkelte måtte have, og så er der naturligvis også endnu en fordel, nemlig at den er så nem at installere.

Læs mere om Danfoss living eco her: http://living.danfoss.dk/#/living-eco-4/ og bestil i vores shop her: http://www.elvvs.dk/c/danfoss-living-connect-4520/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *