Danfoss Living design

Danfoss living DesignSom altid, når Danfoss præsenterer et nyt produkt, er man garanteret teknologi og design af højeste standard og i en kvalitet, der er helt unik, hvis man vælger living design, som er producentens pt. mest elegante radiatortermostat.
Hver gang virksomheden lancerer nye produkter, giver det genlyd på såvel det danske som det udenlandske marked. Danfoss er verdens største producent af termostater, og der er derfor altid høje forventninger om, at der løbende udvikles og designes nye termostater, der passer til det aktuelle marked, og som er i en klasse for sig, nemlig den absolut bedste.

En standardtermostat i særklasse
Sådan forholder det sig heldigvis også med living design termostaten, som selvom der er tale om en i traditionel forstand, mekanisk radiatortermostat, er produceret i et så unikt og elegant design, at der er tale om en af markedets mest stilfulde standardtermostater.
Herudover er termostaten så praktisk og funktionel, at den kan bruges på alle radiatorer og erstatte alle Danfoss RA-termostater.

Passer ind overalt
Når det handler om at implementere radiatorer og termostater i diverse rum, kan det ofte være en ikke helt nem opgave, fordi designet ikke altid passer ind i den stil, der ellers er. Det gælder med hensyn til for eksempel møbler og andet interiør.
Det behøver man ikke at frygte, når man investerer i living by termostater, for med deres tidløse design og udformning passer de ind overalt. Farvemæssigt kan termostaten fås i hvid, krom, inox og sort, hvilket gør det endnu lettere at indpasse dem i et rum.
Det er nemt at købe living by termostater, for de kan fås hos alle professionelle installatører, som også kan rådgive med hensyn til tekniske specifikationer, praktisk anvendelse, etc., hvis dette skulle ønskes.

Læs mere om Danfoss living design her: http://living.danfoss.dk/#/living-design-4/ og bestil online i vores webshop her: http://www.elvvs.dk/c/danfoss-living-connect-4520/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *