Danfoss Living connect

Danfoss Living ConnectDanfoss har altid været kendt for at være et skridt foran mange af sine konkurrenter på markedet for termostater. Med living connect konceptet, er man garanteret en fantastisk og helt unik løsning, der gør det nemt at styre boligens energiforbrug.

Et skridt videre
Med living connect får man mulighed for at styre varmeforbruget i hele boligen fra ét eneste centralt punkt, nemlig fra en touchskærm. Living connect radiatortermostaterne, der er placeret i diverse rum i boligen, arbejder så sammen med en minimalistisk berøringsfølsom Danfoss Link-farveskærm, som kan placeres, hvor man ønsker det. For at dette virker, skal der hverken trækkes kabler og ledninger, så det er både nemt og hurtigt at komme i gang.

Kontrol over indemiljøet og varmeforbruget
Living connect indeholder mange af de unikke og meget praktiske funktioner, som også omfattes af living eco konceptet. Det betyder, at man kan indstille sine termostater på netop den måde, som man finder mest hensigtsmæssigt med hensyn til for eksempel feriefunktion, så der ikke bruges unødig energi, mens man er bortrejst. Der findes også en komfort-funktion, hvor man kan indstille termostaterne, så alle rum har en konstant temperatur, som man selv vælger.

Store besparelser på varmebudgettet
Hvis man anser sig selv som en bevidst forbruger, som gerne vil være med til at skære ned på sit varmeforbrug, både fordi det er bedre for miljøet og éns pengepung, så er det klogt at erstatte sine gamle radiatortermostater med living connect elektroniske termostater.
Gør man det, kan man spare helt op til 23 % på energien, og det er bestemt noget, der kan mærkes i regnskabet. Ved udskiftning af de manuelle ventiler er det endda muligt at spare 46 %, så det er absolut noget, der er værd at overveje.

Se vores udvalg fra Danfoss Living serien og Living Connects her: Link og læs mere om dem her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *