Bliv klar til havesæsonen og alle projekterne

DIY-Garden-Decor-Ideas-With-Fish-PoolLige om lidt er det forår. Fuglene er begyndt at stå tidligere op og viser tegn på, at også de glæder sig til det lunere vejr, som lokker danskere i hobetal ud i haven – enten for at ordne haven eller for at nyde den friske luft og slappe af.

Der er altid en masse projekter man gerne vil i gang med, når man kommer frem fra sit vinterskjul. Småreparationer på huset, oprettelse af skader som vinterens storme har forårsaget, nyt stakit eller brændeskur – ja, der kan være nok at gå i gang med, og så skal resultaterne naturligvis nydes på en terrasse, der er lækker og gjort klar til mange timers ophold, hygge og samvær med familie, venner og naboer.

Køb nyt håndværktøj i god kvalitet til billige penge

Vi har en lang række lækre produkter indenfor håndværktøj, udvalgt på baggrund af dels kundernes ønsker og vores præferencer indenfor kvalitet og lækre produkter der holder i mange år. Finder du ikke det du søger, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, så ser vi om ikke vi kan skaffe dig det du skal bruge, til den gode pris vi er kendt for at kunne levere til.
Find det håndværktøj du skal bruge lige her.

Professionelt elværktøj til billigste pris.

Hos Elvvs har vi mange professionelle fagfolk som kunder, og det afspejler sig i vores udvalg af elværktøj, der rummer de bedste produkter med stor ydeevne og holdbarhed. Vores prismatchgaranti sikrer dig, at du altid kan købe til billigste pris hos os. Så står du med et projekt der kræver lidt mere end bare håndværktøj, så er du sikker på de bedste produkter til den bedste pris, når du handler hos os.
Se vores udvalg af elværktøj her

Terrasserenser og højtryksrensere

Efteråret og vinteren har det med at sætte sig sine spor på fliser og træværk og vi kan derfor tilbyde en række solide højtryksrensere, der kan bruges til en bred vifte af rengøringsopgaver på matriklen. Har alger og mos sat sig, skal flisegangen og terrassen rengøres og shines op til havesæsonen, så finder du det du skal bruge hos os.
Find den højtryksrenser der passer til dit behov lige her.

Nyd terrassen allerede fra sæsonens start med en terrassevarmer.

Når du er færdig med alle dine gøremål og gerne vil nyde resultatet, vil vi anbefale et hvil eller en afslappende stund på terrassen. Det kan stadig være koldt tidligt i sæsonen, men med et godt tæppe og en terrassevarmer, er der intet andet end vejret, der behøver komme i vejen for ophold på terrassen med en kop god kaffe, et glas rødvin eller en velfortjent håndværkerøl. Selvom foråret stadig er køligt, særligt om aftenen, er der stor værdi og nydelse i at sidde på terrassen og nyde den friske luft og fuglenes sang.
Find masser af forskellige terrassevarmere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *