5 fordele ved Nordlux udendørslamper

At vi forhandler Nordlux udendørslamper er ikke helt tilfældigt. Nordlux har en række klare fordele, og her er de første fem.

• Stort udvalg
Nordlux har et stort udvalg af forskellige slags udendørslamper. Du finder både lamper i galvaniseret stål, kobber, tin og andre materialer i flere forskellige udformninger og designs. Derfor finder du helt sikkert en der passer til din stil og dit hus.

• Billige priser
Nordlux serierne har overkommelige priser. De koster ikke i dyre domme, men har en fair lav pris så alle kan være med.

• Gode indstillinger på sensorlamper.
Nordlux sensorlamper har gode muligheder for indstillinger. DU kan både stille belysningstiden inden den går ud igen, hvor mørkt der skal være inden sensoren er aktiv og hvor følsom sensoren skal være før den aktiveres. Desuden finder du både lamper med mikrobølgesensor og med infrarød sensor.

• Lang garantiperiode
Der er 15 års garanti mod gennemtæring på de galvaniserede lamper og kobberlamperne fra Nordlux, så du kan altid få byttet din lampe hvis den mod forventning skulle blive gennemtæret.

Det er blot nogle af fordelene ved Nordlux lamperne. Derudover er du selvfølgelig sikret hurtig levering hvis du bestiller en Nordlux udendørslampe blandt vores store sortiment.

Hvad er din erfaring?

Har du erfaring med brugen af Nordlux udendørslamper, så er du velkommen til at skrive en kommentar eller et godt råd. Spørgsmål er selvfølgelig også velkomne.

Relateret link:
Find Spørgsmål & svar om Nordlux lamper på her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *